Onze bakkerijproducten

Wij hebben een assortiment van ruim 500 bakkerijproducten voor de professionelemarkt. Variërend van zoete en hartige taartbodems uit bladerdeeg, zanddeeg tot meringues.

Onze producten staan voor consistent ambachtelijke kwaliteit, gericht op het verleiden van de consument en het gemakkelijk bereiden door onze klanten.

Surf hieronder voor ons volledige aanbod en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor vragen.

Droge producten

In ons assortiment droge producten vindt u bladerdeeg bodems en bladerdeeg schelpen voor taarten en gebakjes, in verschillende diameters, coatings, vormen en randen. De taartbodems zijn beschikbaar in roomboter en margarine en gebakken in onze ovens van verschillende recepturen hoogwaardig bladerdeeg en korstdeeg. De taartbodems op deze pagina zijn geschikt voor het maken van gebakjes en taarten om direct te serveren of eventueel nog na te bakken. De taartbodems zijn bestrooid met een grove of fijne suiker.

Diepvriesproducten

Dankzij ons diepvries assortiment Van de Leur en Pruvé heeft u het kant-en-klare banket en gebak in een handomdraai geserveerd. U hoeft de diepvries producten slechts te ontdooien, af te bakken of op te vullen en kunt ze daarna direct serveren.